Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для підприємств громадського харчування і "фаст-фуд" характерно інтенсивне використання обладнання для приготування та підігріву страв. У зв'язку з цим власники закладів іноді, недооцінюючи навантаження на обладнання, купують категорію продукції, яка використовується в побуті. До такого обладнання належить і мікрохвильова (СВЧ) піч. Результатом цього є вихід побутової техніки з ладу вже в перші місяці використання.
Ми пропонуємо Вам рішення - Професійна СВЧ-піч. Професійна мікрохвильова піч використовується на підприємствах харчування для швидкого приготування і розігрівання кулінарних виробів і розморожування готових страв в електромагнітному полі струмів високої частоти. Часто використовується також для вуличної торгівлі, розігріву готових хот-догів і ін.