ТЕХНОЛОГІЧНА КАВОМАШИНА ДЛЯ ДОМАШНОГО ВИКОРИСТАННЯ
З моменту покупки кавоварки DeLonghi ECAM 354.55 SB Dinamica ви отримаєте можливість насолоджуватися ароматним еспресо та класичними напоями на його основі у себе вдома, без необхідності щоразу вирушати до найближчої кав'ярні. Готуйте за власними унікальними рецептами, зберігайте їх у пам'яті, ділитесь з гостями. Ця універсальна система приготування кави здатна приємно здивувати функціоналом навіть досвідчених поціновувачів. Її потенціал у повній мірі розкривається завдяки практично повній автоматизації. Ви просто вибираєте рецепт «за замовчуванням» або задаєте власні налаштування через зручну систему керування з TFT-дисплеєм та сенсорними клавішами, зручно розташованими на передній панелі.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ФУНКЦІОНАЛ
Кавомашина має споживану потужність 1450 Вт в режимі заварювання, що є стандартним показником для подібних систем. При цьому велику частину часу вона проводить у режимі очікування з мінімальним енергоспоживанням, але приводиться в робоче положення буквально миттєво. Помпа створює тиск 15 Бар у системі, чого більш ніж достатньо для приготування еспресо за традиційною рецептурою. Необхідно підтримувати всього 9 барів, але «зайвий» тиск дозволяє прискорити процес розливу напою по чашках. Контейнер на 300 грн. для зберігання зерен перед заварюванням та вбудована автоматична кавомолка, з можливістю вручну задати бажаний ступінь помелу, дозволяє не витрачати час на підготовку улюбленого напою.
КАВНІ КОКТЕЙЛІ В АВТОМАТИЧНОМУ РЕЖИМІ
Ваша нова кавоварка універсальна і може пригостити також кількома варіантами молочно-кавових коктейлів на основі еспресо. Просто приєднайте ємність автоматичного капучинатора та виберіть необхідний рецепт у меню. Вручну можна задати бажану висоту пінки. Вона створюється шляхом збивання молока потоком перегрітої пари під тиском. Причому капучіно чи латте можна замовити навіть одним натисканням спеціально винесеної на панель окремої кнопки. Після завершення циклу заварювання апарат запропонує автоматично промити систему гарячою водою, видаляючи залишки молока та кавового порошку.